Bezoek De Beekhoeve

U bent van harte welkom op De Beekhoeve. Niet voor niets worden de termen ‘groen en gastvrij’ gebruikt. De Hollandse stal is een perfecte plek voor grotere en kleinere gezelschappen. Een uitermate inspirerende ruimte voor bijeenkomsten en workshops. Om de hoofden weer fris te maken kunnen er naast de vergadering ook meewerkactiviteiten worden ingelast. Of een belevingswandeling. In overleg kunnen programma’s op maat worden gemaakt. De mogelijkheden zijn legio.

Vergaderingen

Verandering van spijs doet eten. Een bekend gezegde. Verandering van omgeving doet praten. Zo leert ons de ervaring. Een overleg in de Hollandse stal levert altijd bijzondere en onverwachte resultaten op. Of u nu bijeenkomst voor een brainstorm organiseert of de teamspirit wilt aanwakkeren.

Workshops en cursussen

De Beekhoeve biedt ook workshops aan. Wat te denken van ‘Koeien boeien’ of ‘Eten uit de polder’? Of een workshop ECHTE boerenkaas maken. Ook een excursie of wandeling kan onderdeel zijn van een dagvullend programma. Net als de meewerkactiviteiten zoals Ridderzuring steken of bomen snoeien.

Excursies en wandelingen

Over het land van De Beekhoeve lopen drie wandelingen van ‘Kamerik op de kaart’ en het recreatieschap. De Spengenroute of de Hooilandroute is te volgen vanaf de boerderij. Ook is er de mogelijkheid een belevingswandelroute te volgen van 1,5 kilometer. U kunt het landschap zien, voelen, ruiken, proeven en horen. Het informatiepunt ‘Midden in de polder’ dat achter de boerderij in het weiland staat, herbergt een schat aan informatie over het wonen en werken in het veenweidegebied, vroeger en nu. De MiP is het hele jaar open.

Lees meer: Excursies en wandelingen

Polderhut de Hooiberg

Zoekt u een inspiratieplek ... met een prachtig uitzicht alsof u zich midden in het weiland bevindt? Een inspirerende plek om nieuwe energie op te doen, of om te verstillen? Vogels en weidedieren zullen u als bezoeker vermaken. De rust doet de rest.

Lees meer: Polderhut de Hooiberg

Familiefeest

Een familiefeest in de Hollandse stal is bij voorbaat speciaal. De ervaring leert dat de sfeer van de boerderij en de inrichting van de ruimte garant staan voor een ongedwongen samenzijn. De biologische producten zorgen voor een lekkere lunch of boerenbuffet. Wensen en ideeën worden samen met u in kaart gebracht en maken de bijeenkomst ook echt uw bijeenkomst.

Teambuilding

Niet alleen voor een feestje is de Hollandse stal een bijzondere ruimte. Ook voor een dagje teambuilding voor bedrijven is de ruimte een prachtige plek. De stal inspireert tot goede gesprekken en een informeel samenzijn. Vele organisaties zijn u voorgegaan. Informeer naar de mogelijkheden.

Meewerkactiviteiten

Geen betere manier om de boerderij te beleven dan door de meewerkactiviteiten. Ridderzuring steken, bomen snoeien, de koeien verzorgen. Het is de manier om meer te weten te komen van biologisch ondernemen en het moderne boerenleven. Het is lekker actief buiten zijn en de dieren verzorgen en in actie zien. Zo’n dagje is een bijzonder cadeau om kennis te maken met de boerderij of een mooie afwisseling voor uw vergadering of teamdag.

Subcategorieën